Кайт сърф Ремонти


КАЙТСЪРФ РЕМОНТИ

Ремонт на всякакъв вид кайт екипировка. Съществуват различни причини за повредата на кайт екипировката. Те могат да бъдат производствени дефекти, неправилно боравене с кайта, инциденти, саботаж от врагове на спорта, терористични актове, природни стихии и други. Има много различни повреди: отворени шевове, протривания, дупки, изгаряния, разкъсвания, спукани балони, гръмнал челен ръб или страт, скъсани линии, брайдъли както и много други. Независимо от повредата ние можем да ремонтираме вашия кайт.

Нашите ремонти са изклпючително прецизни и здрави и не влият върху поведението на кайта. В повечето случаи разполагаме със същите цветове и ремонта е трудно забележим.

Извършваме всякакви ремонти на балони, като в случаи че не подлежат на ремонт можем да ги подменим.

Ремонт на кайт дъски двупосочки и хавайки.

Всякакъв вид ремонт на бар: скъсани линии удлъжаване или скъсяване на разтеглени линии, подмяна на различни части от системите на бара.

Стремим се да извършваме ремонтите във възможно най-кратък срок, обикновено не повече от 2-3 дни.

Ако се съмнявате, че вашия кайт може да бъде ремонтиран, или желаете да знаете цената на ремонта предварително, изпратете снимка на повредения кайт и ние ще ви уведомим.

Преди
СледКАЙТСЪРФ УРОЦИ

Да взимами кайт уроци или не?! Въпрос, който съществува от създаването на кайтсърфинга. Въпроса е, че няма въпрос. Кайт уроците са необходими!!! Тъй като спорта крие много рискове ученика се запознава с аспектите на безопасността и да борави правилно с екипировката. По време на обучението той се научава да бъде безопасен за себе си и за околните. Няма ръководство за ползване или онлайн уроци, които да заменят кайт инструктора. Кайт уроците с инструктор ще направят учебния период приятен и безопасен.
Уроците се провеждат около Варна в зависимост от сезона и посоката на вятъра.
ЕКИПИРОВКА ПОД НАЕМ


Предостявяме възможност за наемане на екипировка, при положение че вече можете да боравите с нея.

ПРОДАЖБА


Предлагаме различни видове втора ръка кайтове и дъски. Всичко се тества предварително и преглежда за повреди. Също така можем да съдействаме и за закупуването на нова екипировка от дистрибуторите за България и за избора на най-подходящата за вас. За повече информация и снимки се свържете с нас по телефон или е-mail.


КОНТАКТИ

Tел: +395 988 793 502
Хари +359 886 432 612
e-mail: kitesurfrepairs@gmail.com; mistralov@yahoo.com

Skype
Hari Kite Repairs
BACK